winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Stijve of sokachtige scheenbeschermers voor MMA?
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Stijve of sokachtige scheenbeschermers voor MMA?


Stijve of sokachtige scheenbeschermers voor MMA?

We moeten onze instructeur altijd vragen wat hij zou aanbevelen, omdat sommigen een voorkeur hebben voor een specifiek model en anderen voor een ander, vanwege de grote vraag op de markt en eindeloze technische specificaties in stijlen en vervaardigde materialen. Zodra u ons het model vertelt, moeten we de prijs, het comfort en vooral de kwaliteit beoordelen.

Op de markt zijn er, zoals we eerder hebben vermeld, verschillende baanbrekende merken en ze hebben allemaal verschillende modellen. Er zijn verschillende modellen, maar bovenal is er het stijve scheenbeschermermodel en het stoffen- of buismodel, zoals dit meestal wordt genoemd.

 

Het rigide model

 

Het bestaat uit een scheenbeenbescherming over de gehele lengte en een bescherming in het wreefgedeelte van de voet, waardoor onnodige stoten in beide gebieden worden voorkomen. Het is waar dat, aangezien het een stijf materiaal is, hoewel het een zacht gedeelte in het slaggebied heeft voor een betere schokabsorptie, het niet comfortabel is bij het hand in hand werken. Dit model wordt sterk aanbevolen voor contactsporten, maar zonder handvatten noch grondtechnieken. Dat wil zeggen, voor MMA-oefeningen raden we het niet aan vanwege de stijfheid, ook al biedt het een betere bescherming.

 

Het buismodel

 

Ook wel een sokmodel genoemd, we moeten duidelijk maken dat het geen stijve bescherming is, maar tegelijkertijd is het schokabsorptievermogen veel lager dan dat van stijve modellen, omdat het alleen een gaas en een schuim aan de voorkant heeft. de sok, het scheenbeen en de wreef. De pasvorm is comfortabeler en effectiever omdat hij zich perfect aanpast aan het been en een zeer verminderde mobiliteit in het been heeft omdat hij gemaakt is van elastisch mesh-materiaal. Dit type bescherming wordt gebruikt bij contactsporten voor mensen met een gemiddeld niveau (omdat de bescherming minimaal is) en voor MMA-liefhebbers, omdat ze, wanneer ze zich aanpassen aan het been, zeer comfortabel zijn en de grondtechnieken niet onderbreken.

 

Andere modellen

 

Er zijn andere modellen gemaakt van neopreen waarbij het comfort al optimaal is en ze een zeer hoge duurzaamheid hebben. Deze modellen passen het beste bij het been- en wreefgebied, omdat het materiaal zeer elastisch en vormbaar is. De bescherming is vergelijkbaar met de buisvormige, die minimaal is met een binnenrubber dat niet erg dicht is, vandaar dat de bescherming lager zal zijn dan de stijve.

Zodra we de duidelijkste ideeën hebben en weten welk materiaal elk model heeft, kunnen we degene kiezen die het beste bij onze gevechtsbehoeften past, of het nu gaat om comfort maar minder bescherming of meer stijfheid en betere bescherming.

Klik hier om onze scheenbeschermers te bekijken

Muay Thai scheenbeschermers

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account