winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Wanneer is er een UFC-evenement in Spanje?
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Wanneer is er een UFC-evenement in Spanje?


Wanneer is er een UFC-evenement in Spanje?

Het Ultimate Fighting Championship (UFC) bereidt de weg voor voor een spannend 2024, met bevestiging van de president, Dana White, over het officiële debuut van de organisatie in Spanje. Deze aankondiging verstevigt niet alleen de positie van de UFC als wereldleider in mixed martial arts (MMA), maar toont ook haar inzet voor mondiale expansie en erkenning van een fervente schare fans in Spanje.

 

Dana White kondigt het debuut van de UFC in Spanje aan

Tijdens een recente persconferentie bevestigde Dana White dat de UFC in 2024 in Spanje zal debuteren, een stap waar vechtsportfans in het land lang op hebben gewacht. Deze aankondiging komt in een tijd van groeiende belangstelling voor MMA in Spanje, met een schare fans die is toegenomen dankzij figuren als Ilia Topuria.

 

Ilia Topuria versus Aleksander Volkanovski: een verwacht gevecht

Naast het spannende nieuws over de uitbreiding van de UFC naar Spanje heeft Dana White de confrontatie tussen Ilia Topuria en Aleksander Volkanovski bevestigd. Dit gevecht, dat op 17 februari in Los Angeles zal plaatsvinden, is een van de meest verwachte gevechten en belooft een hoogtepunt op de UFC-kalender te worden.

 

De UFC versterkt zijn aanwezigheid in Europa

De komst van de UFC naar Spanje betekent niet alleen een mijlpaal voor de organisatie, maar ook voor de MMA-sport in Europa. Met deze stap demonstreert de UFC haar mondiale expansiestrategie, waarbij ze strategische markten kiest om haar merk en sport te introduceren, en haar aanwezigheid op het Europese continent versterkt.

 

Verwachtingen en voorbereidingen voor het evenement in Spanje

Hoewel specifieke details over de datum en locatie van het Spaanse evenement nog moeten worden bevestigd, zijn de verwachtingen onder fans en deelnemers hooggespannen. De UFC werkt aan de laatste voorbereidingen om ervoor te zorgen dat haar debuut in Spanje onvergetelijk zal zijn voor zowel de vechters als de fans.

De bevestiging van de UFC om uit te breiden naar Spanje, samen met het spannende gevecht tussen Ilia Topuria en Aleksander Volkanovski in Los Angeles, onderstreept de voortdurende groei van MMA wereldwijd en de toewijding van de UFC om de sport op nieuwe markten te promoten.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account