winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
 "training-met-bokszak "

 

De sleutel tot succes is consistentie. Voer uw routine elke dag uit en kies oefeningen die u elke dag helpen verbeteren, zoals trainen met een bokszak.

Bij andere gelegenheden hebben we je op onze blog verteld wat de beste bokszakken zijn . In deze post willen we je leren hoe je ze kunt gebruiken.

Kent u bokszakoefeningen? Als dit niet het geval is, blijf dan lezen en u zult leren hoe het beoefenen van deze sport u tal van voordelen kan opleveren.

Ga ervoor! en raak het hard.

Wat zijn de voordelen van bokszaktraining?


Bokszakken worden in alle sportscholen gemeengoed. In feite zijn het niet alleen boksers die ze verslaan, maar bokszaktraining wordt ook steeds vaker in routines opgenomen.

De voordelen van boksen zijn interessant voor elke sporter . Maar vooral voor degenen die wedden op het variëren van hun oefentafel en het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Enkele voordelen van bokszaktraining zijn:

Om deze reden zijn er niet weinig coaches die bokstechnieken opnemen in de oefentafels om af te vallen.

→ Je krijgt meer kracht : bij elke slag geven biceps, triceps en delts hun best, dus dit soort oefeningen zijn ideaal om ons bovenlichaam te trainen.

→ Bokszakoefeningen zijn goed voor het hart

→ Ze zijn ideaal voor het bewerken van de buikstreek : afgezien van de armen, zorgen de draaien en rotaties die worden gemaakt wanneer je de zak raakt, ervoor dat je dit gebied bewerkt.

→ Ze verbeteren het evenwicht en de coördinatie: de bewegingen van uw benen moeten in de pas lopen met uw slagen. Het is niet iets dat gemakkelijk wordt bereikt en vereist consistentie in uw bokszaktraining.

→ Door de zak te raken, komen stress en adrenaline vrij : als je moe bent en de spanning van een lange werkroutine kwijt wilt, zijn een paar goede stoten misschien de beste remedie.


 "voordelen-van-boksen "

Trainingen voor bokszakken ➞ welke zijn de beste?


Heb je besloten om te gaan boksen en weet je niet waar je moet beginnen? Als je eenmaal de voordelen van deze sport hebt gezien, besluit je vast en zeker om erop te wedden of, in ieder geval, bokstechnieken in je training op te nemen .

Geen enkele bokszaktraining is hetzelfde als een andere. Om degene te kiezen die het beste bij je past, moet je nadenken over de tijd die je hebt om te trainen, of je thuis gaat boksen en welke technieken je wilt perfectioneren .

Vanuit MMA Style willen we je helpen bij de selectie van oefeningen in bokszakken zodat je het meeste uit je trainingen haalt.

Ga je met ons mee, maak dan je bokshandschoenen klaar en vergeet niet luiheid in de la te laten, want boksen is alleen voor de dapperen.

Routine met bokszakken om de kracht te vergroten


Zoals we eerder hebben vermeld, verhoogt het beoefenen van boksen onze spierkracht . Maar dit is niet iets dat onmiddellijk wordt bereikt, het vereist toewijding en het opnemen van de juiste oefeningen in onze tabel.

Een goede optie bij bokstrainingen voor beginners zijn combo-oefeningen .

Het gaat om het herhalen van dezelfde combinatie van stoten op de bokszak gedurende een hele ronde . Als je het samen met andere mensen oefent, kun je om de beurt het minder eentonig maken.

Het belangrijkste voordeel is dat het de spier helpt geheugen te verwerven.

 "combinaties-bokszak "


Bokstechnieken om het uithoudingsvermogen te vergroten


Boksen is een sport die een grote cardiovasculaire inspanning vereist, dus het is belangrijk om uw ademhaling onder controle te houden.

Om aan uw uithoudingsvermogen te werken, is het belangrijk dat u een reeks oefeningen met snelle stootcombinaties in uw boksroutine opneemt. Dat wil zeggen, de tas zo vaak mogelijk raken gedurende een bepaalde periode.

Het doel van deze oefening is om tijdens het slaan rustig te blijven ademen.

Bij dit type bokszaktraining moet je je concentreren op het gooien van veel stoten, dus bewaar de kracht voor een andere keer.

Bokstraining om de snelheid te verhogen


De ontwikkeling van snelheid gaat hand in hand met uithoudingsvermogen . Daarom is bokszaktraining hetzelfde, alleen gedaan in intervallen van 15 seconden.

Het is een goed idee om snelheids- en weerstandsoefeningen in dezelfde ronde te combineren en dat, als je het met andere mensen oefent, om de beurt. Op deze manier wordt de oefentafel veel aangenamer en leuker.

Om snel te kunnen ademen, moet uw ademhaling lenig zijn. Door een goed ritme aan te houden tijdens het ademen, kunt u uw stoten op volle snelheid krijgen.

Bij dit type boksoefening is het belangrijk dat je snel gaat , zodat je de techniek maar even kunt vergeten.

 "bokszak-en-handschoenen "


Bokszaktraining om de nauwkeurigheid te verbeteren


Een goede bokser moet nauwkeurige stoten afgeven . Trainingen met bokszakken zijn niet de beste manier om dit punt te perfectioneren.

Het is echter een goede truc om een van de punten op de bokszak te plakken en te proberen een scherpe, precieze slag op dit onderdeel te maken.

Bij deze oefeningen is snelheid niet belangrijk, dus we moeten ons concentreren op de techniek van de slagen en ze allemaal beter uitvoeren dan de vorige.

Na al deze tips heb je geen excuus meer om aan je oefeningen te beginnen. Je hoeft alleen maar de beste boksuitrusting te kopen en te onthouden dat het net als het leven zelf is; het gaat over het slaan en slaan van hits.

In MMA Style kun je het beste bokstrainingmateriaal kiezen. Bezoek ons


WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account