winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Beste verbanden voor boksen

net zo

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, bedekken de verbanden de knokkels niet, maar houden ze op hun plaats, evenals de botten en andere gewrichten.

De professionele bandages bestaan uit een elastisch materiaal dat de mobiliteit van je handen bij elke slag mogelijk maakt. Bovendien hebben ze een klittenbandsluiting zodat ze zo strak mogelijk om de pols passen.

Een andere belangrijke reden waarom je altijd boksverbanden moet gebruiken, is dat ze voorkomen dat je handschoenen onaangename geuren opnemen.

Hoe kies je de beste boksverbanden?

Zodra we je hebben overtuigd van het belang van het gebruik van verbanden voor training, komt het beslissende moment waarop je moet kiezen uit de grote verscheidenheid die op de markt beschikbaar is.

Het eerste dat je moet weten, is dat de verbanden die voor boksen worden gebruikt dezelfde zijn als die gebruikt worden in MMA of Muay Thai, wat verschilt is de manier waarop ze worden gebruikt. Dus als je meer opties in je verbanden wilt hebben, is het belangrijk dat je ze lang koopt.

Als je kleine handen hebt, overdrijf dan niet met de lengte, denk eraan dat het de bedoeling is dat ze je passen zonder pijn te doen.

Denk eraan dat het verband deel van je handen zal zijn terwijl je slaat. Daarom is het belangrijk dat het zich aan jou aanpast en niet andersom. Comfort is cruciaal.

Soorten verbanden op basis van hun materiaal
 

Het belangrijkste verschil tussen sommige verbanden en andere ligt in het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

De meest basische zijn de katoenen verbanden. Deze komen op rollen en hebben een klittenbandsluiting aan het einde.

Zonder twijfel, voor diegenen die dagelijks trainen, zijn de beste boksverbanden die van katoen, omdat ze duurzamer en wasbaar zijn.

Als je op dit type verband wilt wedden, zijn de beste katoenen boksverbanden die we in MMA-stijl kunnen aanbevelen de Venum, zeer comfortabel, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Wat betreft het aanbrengen van boksverbanden, ze zijn niet de eenvoudigste. In feite heb je de hulp van een partner nodig om een effectieve grip te garanderen.

Als je een professional bent, zijn de beste boksverbanden de elastische.

Elastische boksverbanden zijn veel sneller aan te brengen en houden de botten en gewrichten altijd op hun plaats, terwijl katoenen verbanden na verloop van tijd verslechteren en losser worden.

Sommige mensen vinden dat ze te strak zitten, zoals alles in het leven, het is een kwestie van smaak, dus je moet je comfort waarderen.

Bij MMA Style raden we je aan te kiezen voor semi-elastische Boeddha boksverbanden, ideaal voor een professionele bandage.

verbanden

Hoe worden boksverbanden aangebracht?

Nu je hebt gekozen uit de beste boksverbanden en je hebt de jouwe, komt het moeilijkste deel: ze aantrekken.

Weten hoe je boksverbanden moet aantrekken is geen eenvoudige taak. Hier leggen we stap voor stap uit wat je moet doen om ze aan te brengen:

  • Begin met het drie keer draaien van de pols om de pezen goed te beschermen en ga dan verder met het verband omhoog.
  • Verbind het deel van de knokkels, laat meer stof achter zodat dat gebied gewatteerd is.
  • Zodra je bij de vingers bent aangekomen, kun je het verband tussen hen plaatsen.
  • Je kunt wat tape toevoegen om een betere grip te garanderen.

Riskeer je veiligheid en gezondheid niet door niet te kiezen tussen de beste boksverbanden of niet te weten hoe ze aan te brengen. Zet in op MMA Style en je hebt de beste boksuitrusting tot je beschikking.

Auteur: Francisco Serafín

 

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account