winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Beste bokszakken

Ga je thuis beginnen met trainen? Als dat het geval is, wil je zeker weten welke de beste bokszakken zijn waarin je je trainingen kunt uitvoeren.

Het kiezen van een goede bokszak uit alle marktopties is helemaal niet gemakkelijk. Maar zoals met alles, is er niets dat beter of slechter is, maar wat zich niet aanpast aan jouw behoeften.

 

In deze post willen we je laten zien waar je op moet letten bij het kopen en wat de beste bokszakken zijn die je op de markt zult vinden.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van de beste bokszakken?

Bij het kiezen van bokstraining is het kiezen van een geschikte tas van levensbelang.

 

Sommige mensen kiezen ervoor om hun bokszak zelf te vullen, maar als je er een wilt kopen, moet je rekening houden met het volgende:
⇨ Kijk goed naar welk vulmateriaal je voorkeur heeft. Deze eigenschap heeft te maken met het gevoel van impact dat je prettig vindt en het type bokszaktraining dat je doet.

⇨ Het materiaal van de hoes zal ook van invloed zijn op hoe je de bokszak raakt, aangezien het gevoel van impact ook anders zal zijn. Afhankelijk van het materiaal zal de prijs verschillen. De meest voorkomende zijn vinyl, leer of canvas.

⇨ Denk bij het kiezen van een type bokszak eerst aan waar je deze wilt plaatsen.

⇨ Controleer voordat je een bokszak koopt je eigen gewicht. Het beste is dat de bokszak half zo zwaar is als jij.

⇨ Als je van plan bent om de bokszak zelf te vullen, is het beter om er een te kopen met een ritssluiting, want dat maakt het gemakkelijker.

Welke soorten bokszakken zijn er?

Nadat je duidelijk hebt waar je op moet letten, moet je weten welke soorten bokszakken er zijn om te kiezen tussen de beste opties.

 

Ongeacht de vulling en het materiaal van de hoes, zijn de beschikbare soorten bokszakken:

 

Hangende bokszakken - ideaal voor grote ruimtes

 

 

Dit zijn de bokszakken die we vaak zien in trainingsruimten en sportscholen. Ze zijn misschien niet het meest geschikt als bokszak voor thuis, tenzij je ruimte en een eigen kamer hebt voor je bokszakoefeningen.

 

Ze worden meestal aan het plafond gehangen of aan de muur bevestigd. Hun grote voordeel is dat ze meer slingeren wanneer je ze raakt, waardoor het gevoel realistischer is en je kunt werken aan de coördinatie van je bewegingen.

 

Bovendien wordt het gewicht evenwichtig verdeeld, zodat je meer aan je techniek kunt werken en kracht kunt ontwikkelen.

 

Opstaande bokszakken - ideaal om ruimte te besparen

 

In tegenstelling tot de vorige zijn dit de favoriete tassen van degenen die thuis willen trainen en niet genoeg ruimte hebben. Ze hoeven niet altijd zichtbaar te zijn en kunnen na gebruik worden opgeborgen.

 

Hoewel ze handig kunnen zijn, zijn het niet de beste bokszakken, omdat de gewichtsverdeling niet zo eerlijk is als bij hangende modellen en ze hebben de neiging om meer te bewegen. Dit kan een probleem zijn bij het oefenen van trappen.

 

Muay Thai zak

 

Voor liefhebbers van vechtsporten bieden dit soort tassen duidelijke voordelen bij het trainen met een bokszak.

 

Dit zijn dunnere en langere tassen dan de traditionele. Ze zijn speciaal ontworpen voor het oefenen van trappen en zijn wat zwaarder dan de vorige.

 

4 van de beste bokszakken

Nadat je een type tas hebt gekozen, is het tijd om te kiezen uit de beste bokszakken.

 

Venum bokszakken: de hoogste kwaliteit in hangende tassen

Bij MMA Style raden we je aan om te kiezen voor het merk Venum, een van degenen die de hoogste kwaliteit bieden in boksmateriaal.

 

Ons Venum Challenger-model is gemaakt van leer en heeft ritsen om het te vullen, waardoor het zeer resistent en comfortabel in gebruik is.

 

Everlast voetenzak

 

Als je liever traint met een staande tas met een basis, heeft Everlast ongetwijfeld een van de beste bokszakken op de markt.

 

De basis is zeer resistent en je kunt hem vullen met water of zand zodat hij goed aan de grond blijft. De montage is heel eenvoudig en de tas is gevuld met een nieuw generatie schuim dat schokken absorbeert en blessures voorkomt.

 

Tas voor Muay Thai of andere vechtsporten

Niet alleen boksers trainen met tassen. Het wordt steeds gebruikelijker om vechtsportliefhebbers te vinden die op zoek zijn naar de beste bokszakken om hen te helpen hun technieken te perfectioneren.

 

Zoals we eerder hebben vermeld, worden bokszakken voor vechtsporten zoals Muay Thai gekenmerkt door hun lengte, dunheid en gewicht om het onderlichaam effectief te trainen.

 

Bij MMA Style raden we onze Ringhorns by Venum 1.70-jas aan. Dit type tas wordt vol verzonden, het is zwaarder dan de vorige om je te helpen je techniek te verbeteren.

 

Canvas bokszak: de goedkoopste optie

 

Wil je een van de beste bokszakken kopen, maar zoek je ook een goedkope optie, dan kun je kiezen voor canvas tassen.

 

Ze hebben veel duurzaamheid en kwaliteit, maar het gevoel van impact is niet precies hetzelfde als bij leer.

 

Een van de beste canvas bokszakken is Ringhorns van Venum. Het wordt volledig verzonden en is perfect om je techniek en combinaties te oefenen tegen de beste prijs.

 

Met al deze tips hopen we dat je de beste bokszakken kiest en de ideale bokszak vindt voor je trainingen.

 

Als je twijfelt tussen meerdere modellen, zijn wij bij MMA Style gespecialiseerd in boksen en kunnen we je adviseren.

Auteur: Francisco Serafín

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account