winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Boksen / Accessoires / Venum Powertrainingsysteem Lite
Boksen

Venum Powertrainingsysteem Lite

79´95€

voor 99´95€U bespaart 20´00€

- +

U zal uw bestelling ontvangen op vrijdag 3 Maand Mei

Je hebt dit misschien ook nodig:

Beschrijving:

Venum Powertrainingsysteem Lite

Het PTS Light of Venum Power Training System Lite vertegenwoordigt een revolutionaire innovatie op het gebied van fysieke training, speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een lichtere en beter beheersbare versie van de originele PTS. Deze Lite-versie behoudt de essentie van zijn voorganger en biedt een veelzijdige en effectieve trainingsoplossing, ideaal voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen, kracht en fysieke duurzaamheid.
Een van de hoogtepunten van de PTS Lite is zijn modulaire karakter. Dit systeem maakt een volledige aanpassing van de training mogelijk, waarbij aanpassing aan een breed scala aan fitnessbehoeften en -doelen mogelijk is. Of u zich nu richt op het ontwikkelen van cardiovasculair uithoudingsvermogen, spierkracht of beide, de PTS Lite biedt u de hulpmiddelen die nodig zijn om uw doelen efficiënt te bereiken.
Draagbaarheid is een ander belangrijk kenmerk van de PTS Lite. Dit systeem is ontworpen om gemakkelijk te vervoeren en kan in vrijwel elke omgeving worden gedragen en gebruikt, van een trainingsruimte thuis tot een park of sportschool. Deze flexibiliteit is ideaal voor atleten en fitnessliefhebbers die de voorkeur geven aan het comfort en de vrijheid van trainen op verschillende locaties.
De PTS Lite is uitzonderlijk vriendelijk voor gebruikers van alle niveaus, van beginners tot gevorderde atleten. De verscheidenheid en intensiteit van de oefeningen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke doelen, vaardigheidsniveau en gewenste sportdiscipline. Dit maakt het ideaal voor zowel mensen die net aan hun fitnessreis zijn begonnen als ervaren atleten die hun prestaties willen behouden of verbeteren.
Ten slotte is het installeren van het Power Training System opmerkelijk snel en eenvoudig. Of u hem nu in een sportschool of thuis opstelt, het installatieproces is eenvoudig, zodat u zonder onnodige vertragingen met uw training kunt beginnen. Kortom, de Venum PTS Light is een uitgebreide, aanpasbare en gebruiksvriendelijke trainingsoplossing, perfect voor iedereen die serieus op zoek is naar fysieke verbetering en atletische prestaties.

Technische kenmerken:

PTS Lite-inhoud:
- 1x T-Connect-karabijnhaak.
- 2x hoofdschouderbanden.
- 2x handgrepen.
- 2x enkelbanden.
- 2 voetlussen.
- 1x deuraccessoire.
- 2x verlengbanden.
- Merk: VenumGewicht: 3,500000
SKU: VENUM-04181-116

Waarom je er dol op zult zijn:

Venum is momenteel het toonaangevende merk in contactsporten, zonder enige twijfel. Het kleedt de vechters van de UFC en al hun producten staan garant voor maximale kwaliteit.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Venum

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account