winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Voordeel van boksen voor kinderen
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Voordeel van boksen voor kinderen


Voordeel van boksen voor kinderen

Het zal toch niet de eerste keer zijn dat ze lezen hoe goed sport is voor kinderen. Je zou bijna zeker kunnen zeggen dat het beoefenen van sport daarin bijna net zo belangrijk is als leren lezen en schrijven. Het gaat verder dan alleen het idee om een ​​bepaalde sport te leren, fysieke activiteit heeft alleen voordelen voor de ontwikkeling van het leven, zowel lichamelijk als persoonlijk. Waarom zeggen we dit? Simpelweg omdat het volgende bekend is:


-Het is een van de belangrijkste factoren bij de ontwikkeling van psychomotriciteit


-Definieert sneller lateraliteit


-Goed voor de groei van spieren en botten


-Helpt ze in slaap te vallen


- Weg van een zittende levensstijl


-Socialiseren en relaties met andere kinderen bevorderen


-Leer over discipline, regels volgen en gewoonten creëren


De WHO beveelt aan dat kinderen aërobe sporten beoefenen, zoals vechtsporten, omdat ze belangrijk zijn bij de ontwikkeling van coördinatie, elasticiteit, balans en ritmegevoel. Dit is waar de sport in kwestie binnenkomt.


 


Boksen had enige tijd het vooroordeel direct geassocieerd te worden met geweld, wat tot uiting kwam in de houding van de ouders dat ze niet wilden dat hun kinderen ze beoefenden. Maar door de jaren heen is het tegendeel aangetoond. Boksen is 100% positief en hij heeft alleen goede dingen bij te dragen.


Hun fysieke behoefte vereist dat de kinderen volledig gefocust zijn op wat ze doen, waardoor hun aandacht bij elke training verbetert. Dezelfde aandacht die vervolgens wordt overgedragen aan schoolactiviteiten die hun prestaties verbeteren.


Boksen is een complete sport die bestaat uit een divers aanbod aan stoten, technieken en strategieën, die een constante uitdaging vormen voor kinderen. Het is een kwestie van tijd en moeite om ze te leren. Dit betekent voor hen, het opnemen van doelen en het bereiken ervan; een waarde die van groot belang is voor succes in uw leven.


 

Tot slot willen we zelfverdediging en respect noemen. Boksen draagt ​​sterke waarden van respect over naar anderen, naar leraren en collega's. Ze worden ervan bewust gemaakt dat geweld geen hulpmiddel is dat ze zouden moeten gebruiken, maar tegelijkertijd krijgen ze vertrouwen zodat ze veilig en rustig kunnen handelen in een situatie die hun fysieke integriteit kan bedreigen.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account