winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur

 

 

Door de juiste maat bokshandschoenen te kiezen , bent u beschermd tijdens het beoefenen van deze sport. Als je tussen zoveel handschoenmaten de perfecte maat wilt verkrijgen , moet je ze eerst kennen. Het is belangrijk dat bokshandschoenen perfect bij uw lichaamsgewicht passen.

 

De maten van bokshandschoenen moeten zich aanpassen aan het gewicht van de persoon die ze gaat gebruiken. Het gaat niet om de grootte van de hand, zoals veel mensen denken. Hoe harder een bokser slaat, hoe meer bescherming hij nodig heeft in zijn hand, vooral in het gebied van de knokkels, om de slagen op te vangen en zijn hand of zijn partner niet te verwonden. opleiding. De slagkracht hangt meestal nauw samen met het lichaamsgewicht van de bokser.

Op de markt zijn verschillende soorten bokshandschoenen te vinden voor dames , heren en kinderen . Ze zijn er in één maat, waardoor het gewicht en dus het volume varieert. Handschoenen voor volwassenen hebben de volgende maten: 8, 10, 12, 14, 16, 18 en 20 ounces. Hieronder staan de maten die u zelf kunt verkrijgen.
 

Hoeveel ounces moet ik kiezen?

- 8 OZ bokshandschoenen maat:
Maat 8 OZ-handschoenen worden expliciet gebruikt in professionele competities.   Op deze manier behoren de 8 ounces tot de lichtste bokshandschoenmaten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

- Maat 10 OZ bokshandschoenen

10 ounce handschoenen worden het meest gebruikt bij wedstrijden, zowel amateur als professional. Deze zwaardere maat is gemakkelijk te vinden in sommige sportscholen waar de leraar niet erg streng is met de apparatuur.

- Maat 12 OZ en 14 OZ bokshandschoenen

Om veiligheidsredenen zijn dit de maten die het meest worden gebruikt bij de beoefening van deze sport . Als uw gewicht niet hoger is dan 80 kilogram en u normaal (niet-professioneel) traint , zijn 12 en 14 ounces de meest geschikte maten.

- Maat 16 OZ bokshandschoenen

In het geval van 16 ounce-handschoenen worden deze aanbevolen voor mensen met een bovengemiddeld gewicht, dat wil zeggen tussen de 80 en 95 kilogram. Met dit gewicht moeten ze handschoenen dragen die tijdens de training geen overmatige schade aan de tegenstander toebrengen , vooral als hun gewicht lager is dan dat van hen.

- Bokshandschoenmaten 18 en 20 OZ

Het is de minst voorkomende maat bokshandschoenen . En ze zijn bedoeld voor mensen die meer dan 95 kilogram wegen. In het geval van de 20 ounce -maat wordt deze meestal gebruikt om boksers in de zwaargewichtcategorie te trainen , omdat hierdoor door de grootte en het gewicht de spieren kunnen worden getraind die tijdens het slaan worden aangespannen.

Details die in overweging moeten worden genomen

De maat handschoenen die u moet kiezen, varieert ook afhankelijk van het gebruik dat u ervan gaat maken. Als je gaat sparren is het aan te raden om ze groot te nemen, dit voorkomt blessures, maar voor meer technische training of handschoentraining kun je een kleinere maat kiezen als je je daar prettiger bij voelt.

Houd er bovendien rekening mee dat, als u veel zakwerk gaat trainen, hoe groter de handschoen is, hoe minder het knokkelbeschermingsgebied zal verslijten, en daarom zal de handschoen langer meegaan.

Een interessant feit!

Met deze informatie kun je gemakkelijker de maat bokshandschoenen vinden die je nodig hebt. Bovendien geniet u van alle mobiliteit en betrouwbaarheid die deze praktijk vereist. U vraagt zich misschien af waar u uw ideale handschoenen kunt krijgen. In onze bokswinkel hebben wij diverse handschoenen, maten en merken zoals Onder andere Venum , Boeddha, Leone of Twins .

Daarnaast hebben we handschoenen voor professionals en beginners. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over uw bokshandschoenmaat en eventuele andere uitrusting voor deze sport. Wij helpen u graag verder.

KLIK OP DE AFBEELDING OM ONZE
BOKSHANDSCHOENEN TE BEKIJKEN
Bokshandschoenen

 

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account