winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur

Is het moeilijk om een kimono te kiezen? Nou ja, dat is zo, tenminste als je niet over de nodige informatie beschikt. Het is niet alleen een kwestie van degene kiezen die je het leukst vindt, er zijn veel varianten die kunnen worden beïnvloed door kleine details. Daarom raden wij u aan dit bericht aandachtig te lezen voordat u een aankoop doet, om te weten wat u gaat aantreffen als u alle kimonomodellen voor uw gezicht heeft.


Zoals altijd gebeurt wanneer u op het punt staat een sportuitrusting aan te schaffen, is de eerste vraag die u moet beantwoorden: waarom; aangezien training, competitie of het klimaat waarin de sport plaatsvindt niet hetzelfde zijn. Daarom geven we ze eerst de taak om te weten waarvoor ze de kimono gaan gebruiken. Zodra dit punt is opgelost, moet u een geschat bedrag in gedachten houden dat u van plan bent uit te geven; Het model, merk en kwaliteit van de kimono zullen daarvan afhangen.

Nu zijn we klaar om op de details in te gaan en verder te gaan met dit selectieproces. We beginnen met het geven van informatie over de ontwerpen. Als je je huiswerk hebt gedaan, weet je al waarom je je kimono nodig hebt.

Training: we beginnen met het noemen van de trainingskimono GI. In dit geval zijn er geen beperkingen op kleuren, borduurwerk, patches of prints. Ze kunnen het ontwerp kiezen dat hen het beste identificeert, representeert of waarmee ze zich het meest geïdentificeerd voelen. Sommige kleuren hebben een persoonlijke betekenis, dus als u een GI bent die alleen traint, kunt u gerust de kleur kiezen die u verkiest.

Competitie: IBJJF is de regelgevende instantie van de sport en zij zijn degenen die beslissen welke kleuren worden gebruikt in officiële competities, dit zijn: wit, zwart, blauw en koningsblauw. Deze informatie is van het grootste belang als u wilt concurreren. We vragen u voorzichtig te zijn bij het kiezen van koningsblauw, omdat het vaak wordt verward met marineblauw; kleur die niet is toegestaan binnen het wedstrijdreglement

Wat de Kimono-stof betreft, deze zijn onderverdeeld in drie materialen en modellen, elk met zijn kenmerken:

Single Wave, zijn gemaakt met minder katoen, zodat ze lichter en lichter zijn. Het positieve is dat het, omdat het lichter is, bij wedstrijden waarbij de weging wordt uitgevoerd met de kimono aan, nuttig is voor de vechters die het juiste gewicht hebben. Bovendien zijn ze ideaal voor gebruik op plaatsen waar het klimaat warm is. Het negatieve is dat het materiaal minder resistent is, daarom minder duurzaam is en de rivaal kan bevoordelen op het gebied van grip en controleposities.

Double Wave, ze hebben meer katoen in de constructie waardoor ze zwaarder, maar tegelijkertijd duurzaam en resistent zijn. Het positieve is, naast de weerstand, dat de flap harder is en dat maakt het voor de rivaal lastig om te wurgen of een veilige positie te behouden. Het negatieve is dat de prijs hoger is.

Dan zijn er Gold Wave, Pearl Wave, het gewicht, de prijs en het merk variëren daarin. En het zou meer een kwestie van persoonlijke voorkeur zijn, maar geen enkele zou een significante factor moeten zijn in de prestaties tijdens gevechten.

 

Wat de broek betreft, we hebben slechts twee modellen:

Katoenboor; Het is een sterke en stevige katoenen stof. Ze zijn koel en duurzaam, maar hebben de neiging om aan te komen door het zweten.

RipStop; Het is dezelfde stof waar militaire broeken en zelfs parachutes van worden gemaakt. Ze zijn licht, fris, resistent en voeren vocht af.

De meest gebruikte formaten zijn A0, A1, A2, A3, A4 en A5, met een gewicht van 50 kg tot 125 kg. Er zijn enkele merken die kleinere kimono's voor kinderen produceren. Eén ding om in gedachten te houden is dat katoen de neiging heeft te krimpen tijdens het wassen. Daarom raden wij aan om te wassen met koud water en aan de lucht te laten drogen. Afhankelijk van de kwaliteit van de Kimono, zal het aantal centimeters krimpen.

Tot slot willen we u enkele tips geven om de levensduur te verlengen. Zorg er vooral voor dat het altijd vochtig blijft; Je kunt hem na gebruik het beste ondersteboven in de frisse lucht hangen en indien mogelijk lycra onder de Kimono gebruiken, zodat deze het zweet absorbeert. Laat je kimono nooit in de zon liggen, dit beschadigt de stof en neemt de kleur weg.

KLIK OP DE AFBEELDING OM ONZE BJJ KIMONOS TE BEKIJKEN


WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account