winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Volkanovski vs Topuria: schema en hoe je vandaa...
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Volkanovski vs Topuria: schema en hoe je vandaag in Spanje kunt kijken


Volkanovski vs Topuria: schema en hoe je vandaag in Spanje kunt kijken

De opwinding neemt toe naarmate we de avond van UFC 298 naderen, een evenement dat historisch belooft te worden met wedstrijden van hoog kaliber, waaronder het langverwachte gevecht tussen Alexander Volkanovski en Ilia Topuria om de vedergewichttitel. Dit evenement zal de aandacht trekken van MMA-fans en -enthousiastelingen in Spanje en de rest van de wereld.

UFC 298-schema in Spanje: Volkanovski vs Topuria

UFC 298 wordt gehouden in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 februari en markeert een keerpunt voor Spaanse vechters en fans. Het evenement begint met de voorlopige kaart vanaf 00:00 uur, gevolgd door meer actie op de Eurosport APP vanaf 02:00 uur en zal eindigen met de hoofdkaart vanaf 04:00 uur Spaanse schiereilandtijd.

Hoe u UFC 298 in Spanje kunt bekijken

Voor fans in Spanje kan de UFC 298-avond, inclusief de titanenstrijd tussen Volkanovski en Topuria, live en direct worden genoten via de Eurosport APP. Bovendien zijn UFC-evenementen beschikbaar om op aanvraag te bekijken in de APP, zodat fans nooit een moment van de actie hoeven te missen.

UFC 298 Hoogtepunten

Naast het spannende vedergewicht titelgevecht tussen Volkanovski en Topuria biedt UFC 298 andere must-see matchups zoals Robert Whittaker versus Paulo Costa in het middengewicht, samen met gevechten in de categorieën weltergewicht, bantamgewicht en middengewicht, wat een avond vol actie belooft. en sterke emoties.

Verwachtingen en voorspellingen

De MMA-gemeenschap en experts zijn verdeeld en hebben hoge verwachtingen van beide vechters, maar vooral van Ilia Topuria, die de kans krijgt om haar eigen nalatenschap te beginnen met een overwinning op Volkanovski. Het gevecht ontwikkelt zich tot een evenwichtige ontmoeting vol strategie, waarin van alles kan gebeuren.

UFC 298 is niet alleen een evenement dat je gezien moet hebben voor MMA-fans in Spanje, maar ook een kans om enkele van de beste vechters ter wereld op het hoogste niveau te zien strijden. Met een kaart vol talent en spannende matchups belooft de avond onvergetelijk te worden voor alle sportfans.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account