winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Topuria ontmoet Messi in Miami vóór UFC 300
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Topuria ontmoet Messi in Miami vóór UFC 300


Topuria ontmoet Messi in Miami vóór UFC 300

Ilia Topuria ontmoette de Argentijnse ster Lionel Messi tijdens een reis naar Miami, waar ze de laatste wedstrijd van Inter kon bijwonen, zoals te zien is op enkele foto's die ze op haar sociale netwerken deelde. El Matador is in de Verenigde Staten om verder te onderhandelen over zijn eerste titelverdediging bij de UFC en om ook de speciale avond UFC 300 bij te wonen.

Colmenero's 'vermoedens' in El Club: Topuria tegen O'Malley in september?

Hij keerde onlangs terug naar de training, maar het volgende duidelijke doel van Ilia Topuria is om eerst vast te stellen wie zijn volgende tegenstander zal zijn en wanneer en waar het gevecht zal plaatsvinden. Om dit te doen heeft de Spaans-Georgische een paar dagen vrij genomen van de sportschool en naar Miami gereisd. Daar zal hij enkele bijeenkomsten houden om bovengenoemde punten te bespreken en verder werken aan het mogelijk maken van de komst van de UFC naar Spanje. Tijdens zijn reis heeft Topuria ook tijd gehad voor vrije tijd en heeft hij Messi ontmoet.

De Argentijnse ster ontving de UFC-kampioen vedergewicht in het duel tussen Inter Miami en de Colorado Rapids. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel en Leo viel op en scoorde 1-1 12 minuten nadat hij het veld betrad. Het was zijn rentree na een aantal wedstrijden zonder spelen vanwege een blessure. Topuria poseerde opgetogen met Messi en liet het volgende bericht achter op sociale netwerken: "Met een van de grootste legendes in de geschiedenis van de sport... Een voorbeeld voor mij... En een model voor iedereen." Hij was ook samen met de andere ex-culés Jordi Alba, Sergio Busquets en Luis Suárez, zoals hij deelde in zijn Instagram-‘stories’.

Ilia zal dit weekend UFC 300 bijwonen, een van de meest bijzondere evenementen van het jaar voor het bedrijf van Dana White. Daar zal hij aandacht hebben voor verschillende gevechten van zijn gewicht die hem interesseren en zal hij kunnen blijven praten met de belangrijkste functionarissen van de meest prestigieuze achthoek ter wereld.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account