winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Ilia Topuria voor Max Holloway: "Breng gewoon d...
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Ilia Topuria voor Max Holloway: "Breng gewoon dezelfde energie mee die je in de laatste 10 seconden had, maar dan in de eerste 10 seconden, en we zullen zien wat er gebeurt."


Ilia Topuria voor Max Holloway: "Breng gewoon dezelfde energie mee die je in de laatste 10 seconden had, maar dan in de eerste 10 seconden, en we zullen zien wat er gebeurt."

In een spannende recente aflevering van 'The MMA Hour' legde de ongeslagen vedergewichtkampioen Ilia Topuria zijn plannen en vereisten voor zijn toekomstige gevechten in de UFC uiteen. Met een indrukwekkend record van 15-0-0 blijft Topuria stevig aan de top en richt zich op twee belangrijke tegenstanders: Max Holloway en Alexander Volkanovski .

 

Ilia Topuria: Klaar om zijn titel te verdedigen

 

Max Holloway (25-7-0), onlangs benoemd tot BMF, komt naar voren als de belangrijkste uitdager voor Topuria's eerste verdedigingstitel. Desondanks beperkt de kampioen zich niet tot één enkele tegenstander en overweegt hij ook de mogelijkheid van een herkansing tegen Volkanovski , een discussie die al een tijdje in de lucht hangt.

 

Uitdagingen en strategieën in de UFC

 

Topuria deelde zijn frustratie over de manier waarop eerdere matchups zijn afgehandeld en verklaarde dat hij tegen Holloway wilde vechten vóór zijn gevecht met Volkanovski, maar de UFC koos ervoor om Holloway voor een later tijdstip te bewaren. "De UFC heeft hem gered", legde Topuria uit, verwijzend naar de organisatie die Holloway vasthield voor toekomstige gevechten, inclusief de confrontatie met Justin Gaethje.

 

De confrontatie met Holloway

 

Op Holloway was Topuria onvermurwbaar: "Hij is de volgende. Hij kan zeggen wat hij wil, dat ik ren en dat hij de stier is, en dit en dat. Kom op, man. Breng gewoon dezelfde energie mee die je de afgelopen tien seconden had." ." , maar in de eerste 10 seconden en we zullen zien wat er gebeurt." Topuria toonde vertrouwen in zijn superioriteit door te verkondigen: 'Ik weet dat ik de eerste zal zijn die zijn lichten uitdoet. Ik weet dat ik overal veel beter ben dan hij. Ik kan met hem doen wat ik wil.'

 

Vereisten voor het volgende gevecht

 

Topuria maakte echter één cruciale voorwaarde duidelijk om de confrontatie met Holloway aan te gaan: de BMF-riem moet op het spel staan. "Zonder de BMF-riem wil ik hem helemaal niet. Anders ga ik op zoek naar een rematch met 'Volk'. Maar aangezien hij die riem heeft, ben ik er enthousiast over. Daarom wil ik hem." Hij verklaarde dat hij als kampioen de macht heeft om te beslissen wanneer en waar de gevechten zullen plaatsvinden, en Holloway hoeft alleen maar bereid te zijn om de oproep te beantwoorden.

Uiteindelijk vestigt Ilia Topuria zich niet alleen als een dominante macht in zijn divisie, maar ook als een scherpzinnige strateeg die precies weet wat hij wil en hoe hij dat moet bereiken, en zo zijn eigen pad naar legende in de UFC uitstippelt.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account