winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Hoe maak je een boksmondbeschermer schoon?
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Hoe maak je een boksmondbeschermer schoon?


Hoe maak je een boksmondbeschermer schoon?

Hoe u uw boksgebitsbeschermer schoonmaakt

De gebitsbeschermer is je trouwe metgezel in de ring, maar om je tanden en kaak effectief te blijven beschermen, is het van cruciaal belang om hem schoon en in goede staat te houden. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat uw gebitsbeschermer altijd in optimale staat verkeert:

 

1. Reiniging na de training:

Zorg ervoor dat u na elke training of sparringsessie uw gebitsbeschermer grondig schoonmaakt . Gebruik warm water en milde zeep om vuil en bacteriën te verwijderen die zich tijdens het gebruik hebben opgehoopt.

 

2. Diep spoelen:

Nadat u uw gebitsbeschermer met zeep hebt gewassen, spoelt u deze grondig af onder stromend water om eventuele resten te verwijderen. Dit helpt de opbouw van bacteriën en slechte geuren te voorkomen.

 

3. Volledige droging:

Eenmaal afgespoeld, zorg ervoor dat u de gebitsbeschermer volledig droogt voordat u hem opbergt. Gebruik een schone handdoek of laat deze buiten op een koele, droge plaats liggen. Vermijd directe blootstelling aan de zon om schade te voorkomen.

 

4. Gebruik af en toe reinigingstabletten:

Van tijd tot tijd kunt u reinigingstabletten gebruiken die speciaal voor mondbeschermers zijn ontworpen. Deze tabletten helpen eventuele achtergebleven bacteriën te elimineren en houden uw gebitsbeschermer fris en schoon.

 

5. Regelmatige inspectie:

Vergeet niet uw gebitsbeschermer regelmatig te inspecteren op tekenen van slijtage of beschadiging. Als u barsten, gaten of misvormingen opmerkt, is het tijd om deze te vervangen om een optimale bescherming te garanderen.

 

Bezoek MMA Style voor de beste opties:

Bij Estilo MMA bieden we een breed scala aan hoogwaardige gebitsbeschermers om aan uw behoeften te voldoen. Of je nu een gebitsbeschermer of de complete trainingsset nodig hebt, wij zijn er om je te helpen de beste optie te vinden. Bezoek onze online winkel of onze vestigingen in Valencia , Madrid , Barcelona en Lissabon en ontdek de perfecte bescherming voor jou!

Vergeet niet dat het schoon en in goede staat houden van uw gebitsbeschermer essentieel is voor uw mondgezondheid en uw prestaties in de ring. Bespaar niet op het onderhoud van dit belangrijke onderdeel van uw boksuitrusting. Volg deze tips en houd je gebitsbeschermer altijd in optimale conditie!

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account