winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Hoe kies en onderhoud je je bokshelm?
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Hoe kies en onderhoud je je bokshelm?


Hoe kies en onderhoud je je bokshelm?

 

Basis ontwerp

 

Het basisontwerp van een bokshelm bestaat uit een laag vulling die je hoofd omgeeft. Het bedekt het voorhoofd, de slapen, de oren en de achterkant van de schedel en kan doorgaans op drie verschillende plaatsen worden aangepast: onder de kin, aan de achterkant van het hoofd en bovenop.

 

Soorten helmen

 

Ben je op zoek naar een helm om te concurreren of te trainen? Wedstrijdhelmen bevatten minder vulling, waardoor ze lichter en minder omvangrijk zijn. Trainingsschoenen hebben meestal een dikkere vulling voor meer bescherming tijdens intensieve sessies.

 

Opties voor gezichtsbedekking

 

Helmen kunnen verschillende niveaus van gezichtsbescherming bieden. Wangbeschermers zijn de eenvoudigste vorm van extra bescherming. Je kunt ook helmen vinden met gezichtsbeugels of mond- en kinbeschermers, die een completere bescherming bieden.

 

Helmaanpassing

 

De helm moet veilig maar comfortabel zitten. Typische verstelsystemen zijn onder meer kinbanden en aanpassingen aan de achterkant en bovenkant van de helm. Het is belangrijk dat de helm tijdens de training of wedstrijd op zijn plaats blijft zitten, maar niet te strak.

 

Conclusie

Het kiezen van de juiste bokshoofddeksels is een cruciale stap voor uw veiligheid in de ring. Wij hopen dat deze gids u duidelijk inzicht heeft gegeven zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via contacto@estilomma.com

U kunt onze helmen bekijken door op deze afbeelding te klikken:

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account