winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Hoe boksbandages omdoen?

Het gebruik van een verband onder bokshandschoenen is essentieel voor een optimale pasvorm, om blessures aan pols, knokkels en duim te voorkomen, of gewoon als hygiënemaatregel tegen zweten.

Maar als je nog nieuw bent in deze contactsport, heb je misschien hulp nodig bij het correct aanbrengen van het verband. Daarom leggen wij uit welke stappen je moet volgen voor het omdoen van je boksbandage .

 

Steek uw duim in het gat in het verband

 

Aan het uiteinde van het verband, aan de andere kant van het klittenband, vindt u een gat waar u uw duim in moet steken. Begin dan met het verbinden van de rug van de hand. U moet ervoor zorgen dat de druk die door het verband wordt uitgeoefend net voldoende en noodzakelijk is om bescherming te bieden zonder dat de bloedtoevoer wordt afgesloten.

 

Rol de pols en hand op

 

Nu je het verband achter je hand hebt gewikkeld, moet je het meerdere keren om je pols wikkelen. Herhaal vervolgens het proces op de handpalm en laat de vingers vrij. Het normale is dat u het verband twee of drie keer in elk gebied wikkelt, hoewel dit afhankelijk is van de lengte van uw verband.

 

Stop het verband tussen uw vingers om de knokkels te bedekken

 

Dit is het moment om een van de meest gevoelige punten bij boksstoten te beschermen: de knokkels. Breng het overtollige verband tussen uw vingers door, beginnend bij de opening tussen de pink en de ringvinger. Het gaat erom dat je op elke vinger een soort “x” vormt. Wanneer u het proces heeft voltooid, herhaalt u het nog een paar keer voor meer bescherming. Vergeet de duim niet!

 

Verbind uw hand opnieuw

 

Je hand en pols zijn al verbonden. Herhaal nu het verband, waarbij het resterende deel van het verband begint vanaf de binnenkant van de pols en diagonaal kruist naar de buitenkant van de hand.

 

Zet het verband vast

 

Wanneer je geen verband meer hebt, hoef je deze alleen nog maar vast te zetten met het klittenband. Dit moet zich in het polsgebied bevinden.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account