winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / De eerste stap van de UFC in Spanje: WOW komt n...
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

De eerste stap van de UFC in Spanje: WOW komt naar UFC Fight Pass


De eerste stap van de UFC in Spanje: WOW komt naar UFC Fight Pass

Een historische overeenkomst tussen WOWFC en de UFC opent de deuren voor de internationale uitzending van de MMA-evenementen van het Spaanse bedrijf op het UFC Fight Pass-platform. Dit partnerschap belooft de competitie van Madrid te veranderen in een broeinest van talent voor de grootste mixed martial arts-competitie ter wereld.

Het recente pact tussen WOWFC (The Way Of Warrior) en de UFC (Ultimate Fighting Championship) markeert een mijlpaal in het MMA-panorama in Spanje. Nu zullen de genummerde evenementen van WOW wereldwijd in het Engels worden uitgezonden via de UFC Fight Pass, wat een ongekende bekendheid biedt voor Spaanse vechters en de positie van het bedrijf uit Madrid als maatstaf in de wereld van mixed martial arts consolideert.

Dankzij deze strategische samenwerking kunnen internationale kijkers genieten van WOW-evenementen in het Engels, naast bestaande Spaanstalige uitzendingen op de kanalen Vamos en Movistar Deportes van Movistar Plus. De onlangs ondertekende overeenkomst weerspiegelt de wederzijdse inzet van beide organisaties om opkomend en gevestigd MMA-talent in Spanje te promoten.

Met de opname van WOW in de UFC Fight Pass wordt de positie van de Spaanse competitie als directe opstap naar de UFC versterkt. Kampioenen van bedrijven die zijn aangesloten bij UFC Fight Pass hebben vaak de mogelijkheid om deel te nemen aan de UFC of deel te nemen aan de Contender Series van Dana White, een platform dat de deuren kan openen naar de grootste MMA-competitie ter wereld.

Deze opwindende deal markeert het begin van een nieuw tijdperk voor MMA in Spanje, waarbij WOW de weg wijst naar de internationale mixed martial arts-scene.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account