winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Beste vechtsportfilms

Ben jij gepassioneerd door vechtsporten? Of je er nu een beoefent of ze graag op televisie bekijkt, bij Tagoya hebben we de 10 beste vechtsportfilms uit de geschiedenis geselecteerd, zodat je een marathon kunt beleven die de grootste filmliefhebbers waardig is. Mis het niet!

1. Karatekind (1984)

Een geweldig werk over karate waarin de hoofdpersoon, Daniel Larusso, in Los Angeles arriveert om vrienden te maken, maar wordt aangevallen door een groep karatestudenten, de Cobra's, wanneer hij begint te daten met de ex-vriendin van een van hen. . Met deze situatie besluit Daniel een karatemeester om hulp te vragen.

2. De matrix (1999)

Deze thriller dwong de acteurs maandenlang vechtsporten te trainen om hun rollen te kunnen spelen. Met Keanu Reeves in de hoofdrol was The Matrix een wereldwijd succes dat een saga van vier films is geworden.

3. Kill Bill (2003 en 2004)

Dit tweedelige verhaal van Quentin Tarantino is een eerbetoon aan de actie- en vechtsportfilms van de jaren 70. Het is een van de beste films in de geschiedenis van zijn genre.

4. Operatie Draak (1973)

Mythische film van vechtsportfilm-superster Bruce Lee. Het speelt zich af in Hong Kong in de jaren '70, waar een jonge vechtsportexpert door de Britse inlichtingendiensten wordt gerekruteerd om te infiltreren in een antidrugsoperatie.

5. Ip-man (2008)

Ip Man is een filmreeks die begon in 2008 en gebaseerd is op het leven van een meester in Wing Chun, een Chinese krijgskunst. In totaal zijn er 4 films in deze spannende saga.

6. Het huis van vliegende dolken (2004)

In de 9e eeuw na Christus was de Tang-dynastie in verval. De wijdverbreide onrust veroorzaakt een veelheid aan conflicten voor de corrupte regering, die te maken krijgt met rebellenlegers zoals het House of Flying Daggers.

7. De dronken aap in het oog van de tijger (1978)

Een goede film van een andere legende uit de vechtsportcinema, Jackie Chan, mocht niet ontbreken op onze lijst. The Drunken Monkey in the Eye of the Tiger gaat over Wong Fei Hung, de zoon van een grote kungfu-meester die geen moeite doet om te leren en die discipline mist. Daarom sturen ze hem naar zijn oom, de enige die hem in het gareel kan krijgen.

8. De legende van het grote judo (1943)

Deze oude Japanse film is opgenomen in zwart-wit, maar raak niet in de war! De plot is uitstekend en vertelt het verhaal van een judo-discipel en zijn kennis van de technieken en filosofie van deze krijgskunst.

9. Bloedig contact (1988)

Jean-Claude Van Damme schittert in deze film die vertelt hoe Frank Dux, die in het geheim voor de CIA werkt, deelneemt aan een illegaal full contact toernooi.

10. Kungfu-panda (2008)

En natuurlijk vergeet onze lijst animatie niet! Kung Fu Panda brak box office-records in China en heeft al een saga van drie films die in 2008 begon en waarvan een vierde op komst is, die in maart 2024 zal verschijnen. Kleine vechtsportliefhebbers zullen er dol op zijn!

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account