winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Beste vechtsporten voor zelfverdediging
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Beste vechtsporten voor zelfverdediging


Beste vechtsporten voor zelfverdediging

Wie heeft er nog nooit een verhitte discussie gehad? Misschien ben je op een bepaald moment in je leven zelfs bedreigd of aangevallen. En gedurende het hele leven kunnen we te maken krijgen met situaties die onze fysieke integriteit in gevaar brengen en waarvoor het nodig is om te weten hoe we ons moeten verdedigen. Als u uw zelfverdediging wilt verbeteren, leggen wij u uit wat de beste vechtsporten en contactsporten zijn, zodat u zich altijd veilig kunt voelen.

 

Karate

 

Deze oosterse discipline is een van de meest populaire vechtsporten ter wereld. Soms wordt het meer gepresenteerd als een levensfilosofie dan als een sport, waarin respect voor anderen en bewustzijn van het eigen lichaam en zijn bewegingen de boventoon voeren.

 

Taekwondo

 

Waarom taekwondo beoefenen? Deze Olympische sport van Koreaanse oorsprong gebruikt voornamelijk de benen als belangrijkste verdediging en aanval. Het is een zeer populaire sport in de wereld.

 

Judo

 

Judo, geboren in Japan, is een historische sport van de Olympische Spelen. Bij judo worden balans, techniek en kracht gebruikt om te proberen de tegenstander neer te halen door middel van een greep of wurging.

 

Boksen

 

Wie zou niet graag de macht van Tyson of Muhammad Ali willen hebben? Boksen staat bekend als de ultieme contactsport, hoewel het technisch gezien geen krijgskunst is.

 

Kickboksen

 

Deze sport combineert boksaanvallen met karate- en Muay Thai-technieken, waardoor het een unieke discipline is.

 

Gemengde vechtsporten (MMA)

 

Het is een van de sporten die de laatste tijd het meest populair is geworden vanwege het spectaculaire karakter ervan, met de opkomst van vechters als Conor McGregor en Khabib Nurmagomédov.

 

Krav Maga

 

Krav Maga komt oorspronkelijk uit Israël en wordt erkend als een van de meest effectieve sporten om je te beschermen tegen gevaar op straat, omdat het gebruik maakt van bewegingen met het hele lichaam.

 

Muay Thai

 

Het staat ook bekend als Thais boksen en is een van de meest agressieve sporten, dus je zult voorzichtig moeten zijn als je het gebruikt.

 

Braziliaans jiu jitsu

 

Met deze techniek kun je jezelf verdedigen tegen tegenstanders die groter en sterker zijn dan jij, omdat er gebruik wordt gemaakt van het gewicht van de tegenstander om hem op de grond te gooien.

 

Keysi-vechtmethode (KFM)

 

Het werd in de jaren tachtig in Spanje gecreëerd en is ontworpen voor gebruik in echte gevechtssituaties. Dat wil zeggen, het is een 100% zelfverdedigingsmethode.

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account