winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur

Bij het boksen is het hebben van een goede gebitsbeschermer essentieel om de veiligheid en bescherming van atleten te garanderen. Tijdens trainingen en gevechten worden boksers blootgesteld aan krachtige slagen en stoten in de mond, die ernstige schade aan de tanden, het tandvlees en de lippen kunnen veroorzaken.

Een kwaliteitsgebitsbeschermer fungeert als een beschermende barrière, absorbeert en verspreidt de kracht van de impact en voorkomt zo pijnlijke en kostbare verwondingen. Bovendien helpt het het risico op tandfracturen, kaakdislocaties en snijwonden in de zachte weefsels van de mond te verminderen. Het kan ook ernstiger letsel, zoals hersenschuddingen, helpen voorkomen door slagen te dempen en de overdracht van de impact op de schedel te verminderen.

Naast bescherming tegen blessures kan een goede gebitsbeschermer de prestaties van een bokser verbeteren. Door meer stabiliteit in de kaak te bieden, helpt het spiervermoeidheid en spanning in de nek te verminderen, waardoor de bokser de juiste houding kan behouden en meer kracht in zijn stoten kan genereren.

Venum-merk

Venum-roofdier

Venum-roofdier

De Venum Predator is een hoogwaardige gebitsbeschermer gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om optimale bescherming te bieden. Het heeft een aanpasbare pasvorm en een gellaag voor meer comfort tijdens gebruik.

Venum-uitdager

Venum-uitdager

De Venum Challenger is een ander opmerkelijk model van Venum. Het biedt uitstekende bescherming voor tanden en tandvlees, samen met een comfortabele en veilige pasvorm. Het is ideaal voor boksers van alle ervaringsniveaus.

SafeJawz-merk

SafeJawz extreme impact

SafeJawz extreme impact

De SafeJawz Extreme Impact is een geavanceerde gebitsbeschermer die is ontworpen om intense schokken te weerstaan. Gemaakt van een combinatie van high-tech materialen, biedt het uitzonderlijke bescherming en een aangepaste pasvorm voor optimale boksprestaties.

Leone Merk

Leone 1947

Leon 1947

De Leone 1947 Top Guard is een hoogwaardige gebitsbeschermer met een gestroomlijnd ontwerp en robuuste constructie. Het biedt een goede bescherming voor tanden en tandvlees en een comfortabel gevoel bij het dragen.

Conclusie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de beste boksmondbeschermers die verkrijgbaar zijn bij Style MMA. Of je nu kiest voor de Venum Predator, de Venum Challenger, de SafeJawz Extreme Impact of de Leone 1947, je kunt er zeker van zijn dat je je tanden en tandvlees beschermt tijdens je trainingen en gevechten.

KLIK OP DE AFBEELDING OM ONZE MONDBESCHERMERS TE BEKIJKEN

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account